Sunday, May 15, 2011

Untuk kalian :)

Tengah malam macam nie..tak boleh pulak nak lelapkan mata..aku mula menconteng Alif, ba, ta.. memang tak ada keje.. dakwat pun nak habis, tulis2 nama rakan sekelas,kakak aku dan beberapa nama2 rakan blogger..jadi ini untuk kalian.. :) maaf untuk karya yang tak seberapa..

LOO JO YEE.


SYAHIDA FARIZA.

NAFISAH.

NURFARAHIN.

TAN SHIN WEI.

NURUL DIANA.

SAIFULLAH.

MOHD ZULFADHLI.

ALIA ROSLI.


Harap maaf kalau ada yang tersalah ejaan :P





14 comments:

  1. name fad sa tu xbtul , patut dhod la . anyway thanks :) i appreciate that :)

    ReplyDelete
  2. aduhhhh..sorry n welcome fad :)

    ReplyDelete
  3. eh wish lagi sekali kat sinie...HEPI BEDAY FAD!! semoga pnjang umur, sihat selalu..ceria2.. teruskan buat entri, diba sentiasa baca :) n all da best dgn study..berjaya di dunia n akhirat.. amin~~

    ReplyDelete
  4. oh u're damn creative...arisha pun suka tulis2 bhs jawi@arab..hobi masa lapang :))

    ReplyDelete
  5. thanks, nanti kalau terasa nak update nanti alia masukkan

    sekarang busy, huhuhuhu, sorry

    entri nie masuk gak dalam hadiah mereka ngan saya di entri mereka dekat page atas tue taw

    cantik sangat, eja nama pun betul. thanks. terharu

    ReplyDelete
  6. arisha- wahhh segeng lah kita..ada masa lapang..share ler :)

    alia..eh xpe..tak harap apa2 pun, just malam tu teringat dekat alia so diba buat sekali..no biggies :) thanks alia..

    cik najihah- thanks :)

    ReplyDelete
  7. hehehe...lawa2..minat khat k??saya ada memeber ..muda g..dah buat bisnes khat...

    ReplyDelete
  8. afuan-k!! sy minat! :P mesti smart khat member awk tu..kedai dia dekat mane?

    ReplyDelete
  9. diba mmg talented ,, dah la cantik , bijak plak uhh ,, sape yg dpt dya mmg untung arr ,.LIKE3

    ReplyDelete
  10. nafisah - aiyorrrr...''=.=

    fuad- thanks :)

    ReplyDelete
  11. waaaa lawa tulisan jawi kau..
    aku rindu kot..dulu kat sekola
    selalu tulis..skrg tak dah..
    huh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...